Frokost på Fisken


Fredag eftermiddag mellem jul og nytår og julebytteriet i Århus's gader havde gjort os sultne så efter en hurtig votering blev det til et af yndlingsstederne.
Klassisk Fisk i Nørregade.
En dejlig duft af frisk fisk og hygge ramte os da vi trådte ind af døren, vi var de eneste der var der på det tidspunkt så kokkene der også tog sig af tjenertjansen her til frokosten var igang med at gøre klar til aftenens servering, hvilket bare var med til at gøre stemningen endnu mere afslappende.
Da vi jo bare skulle have frokost bestilte vi Moulles Farcit som er gratinerede muslinger i persille og hvidløg, en vores favoritter og pil selv rejer som ikke er på kortet mere, men de lavede det gerne til os nu vi ønskede det. Dertil fik vi lidt hjemmebagt brød og rørt aioli.
Begge dele serveret så vi kunne dele det.
Der er ikke så meget at sige om smagsoplevelsen som giver meget sig selv da det er rene råvarer men særdeles friske og velsmagende rejer der var dejligt faste i kødet og gratinerede muslinger der springer frem med en kraftig hvidløgssmag sammen med den bløde musling.
Da vi skulle køre hjem blev det kun til 1 glas dejlig kølig sauvignon hvidvin fra Chile.
Er man til fisk er Klassisk fisk stedet at tage hen, priserne er overskuelige 95 kr. for hvad der svarer til en stor forret og vil man prøve lidt af hvert så kan det de kalder fadet til 295 ,- pr. pers. klart anbefales, her får man lidt af hvert, knivmuslinger, krabber, østers, rejer og flere lækkerier fra havet.
Så endnu engang siger vi tak til personalet for en dejlig oplevelse.

Kommentarer