Brunelli Winery


I sommers gik ferien til Italien nærmere betegnet Gardasøen nær Verona og er man i Verona er man også i Valpolicella området som er kendt for sine fantastiske Amarone og Ripasso vine.
Dette skulle selvfølgelig udforskes lidt nærmere nu vi havde 14 dages ferie der. Så en af dagene tog vi bilen, GPS'en og et kort over Valpolicella vin distrikt og kørte ud for at smage på druerne.
Et af stederne som fik vores opmærksomhed var Brunelli Winery som viser sig at have en stærk tilknytning til Danmark i form af import og så deres Bread and Breakfast som er vel besøgt af danske turister. og jeg må bestemt sige at efter have fået en rundvisning af Hr. Brunelli ham selv så fik man lyst til at have et par overnatninger på stedet for den Italienske idyl med udsigt over vinmarkerne og den hyggelige varanda og klassisk musik der bliver spillet for vintønderne i kælderen er fuldstændig som man ser det i tv og læser om i magasiner.
Men nu var det jo vinen vi kom for og vi trådte indenfor i vingårdens salgslokale hvor husets vine stod fremme til skue og selvfølgelig var Brunelli klar med en vinsmagning som afspejlede frugtige og fuldige vine af både hvid og rød karakter samt 2 dessert vine som havde meget forskellig karakter, den ene sødme fuld og frugtagtig i smagen den anden af rødvins/portvins agtig karakter meget smagfuldt og selvfølgelig kom der nogle forskellige flasker med hjem af alle tre genre.
Brunelli Winery er bestemt et besøg værd, om det er for at overnatte eller bare at besøge vinshoppen og måske få en rundvisning i de hellige haller.
her er et link til Brunelli's hjemmeside som også er lavet på dansk


http://www.brunelliwine.com/

Kommentarer