Aarhus Gastro Week


Aarhus Gastro Week er et fantastisk koncept hvor mange af byens bedste restauranter åbner dørene for at alle der kan lide god mad kan komme ud og få 3 lækre retter for 250 kr. Hvilket man normalt ikke kan på disse restauranter.
Det er 3. gang denne event afholdes i Aarhus og har været en kæmpe succes der varer i en uge ad gangen.
Vi skulle selvfølgelig også nyde godt af dette tilbud og efter at have tjekket de forskellige menuer fra alle restauranterne, blev det til yndlingsstedet Restaurant mellemrum.
Vi kunne desværre kun få tid Lørdag aften kl. 17 og skulle derfor forlade bordet inden kl. 20. Men sådan er konceptet og vi følte os ikke presset til at forlade stedet, for sådan er det ikke på mellemrum.
De 3 retter på menuen var hummerbisque med en rejesoufle, virkelig lækker og cremet og fuld af dejlig fyldig fiskesmag.
Hovedretten var helsteg kalvesteg med kartoffelmos, grønt og en lækker glace.
Desserten stod på lun æbletærte med en vanilje is og crumble på toppen, en dejlig afslutning på et virkelig vel eksekveret måltid der i den grad viser Mellemrums kvaliteter i køkkenet og ikke mindst den rolige og venlige betjening der ikke afspejlede at restauranten var propfyldt med en halvdel af Gastro week gæster og resten af restauranten var fyldt med alm. kunder der var på al a carte kortet.
Et utroligt overskud der kun hører de aller bedste restauranter til.
Til maden bestilte vi begge vin menuen som altid er godt tilpasset den menu der bliver sat på bordet.
Så herfra kan kun anbefales at prøve Aarhus gastro week næste gang tilbudet kommer og i mellemtiden kan man jo besøge mellemrum og smage deres altid skiftende menu der tilpasses årstidens råvarer.

Kommentarer