Et helt vildt lækkert hvedebrød til en lækker frokost med rejer eller på morgenbordet.
3 stk.
600 ml. vand
900g hvedemel
15g gær
20g salt
100g smør
3 franskbrødsforme
kom alle ingredienserne undtagen smør i en røreskål og kør på en røremaskine i ca. 10 min. Skær smørret i mindre stykker og kommes i og køres videre i 5-10 min. indtil smørret er helt optaget i dejen.
smør 3 franskbrødsforme og del dejen i 3 og fordel demi formene. Dæk dem til og lad hæve til formen er fyldt ca. 2 timer.
bag brødene ved 220 grader varmluft i 25 min. til de er gyldenbrune. løsne kanterne og vend dem ud på en rist for at køle af.
3 stk.
600 ml. vand
900g hvedemel
15g gær
20g salt
100g smør
3 franskbrødsforme
kom alle ingredienserne undtagen smør i en røreskål og kør på en røremaskine i ca. 10 min. Skær smørret i mindre stykker og kommes i og køres videre i 5-10 min. indtil smørret er helt optaget i dejen.
smør 3 franskbrødsforme og del dejen i 3 og fordel demi formene. Dæk dem til og lad hæve til formen er fyldt ca. 2 timer.
bag brødene ved 220 grader varmluft i 25 min. til de er gyldenbrune. løsne kanterne og vend dem ud på en rist for at køle af.
Kommentarer
Send en kommentar