En lækker og hurtig wok ret, der sender tankerne tilbage til Asien.
2 Personer.
500g Svinemørbrad
2 store løg
2 spk. tyk soyasauce
1 tsk paprika
1 tsk stærk chili
salt
peber
neutral olie
1/2 tsk. majsmel
1/2 dl vand
50g peanuts
2 dl. basmati ris
koriander
1 lime
Rens mørbraden for sener hinder og fedt, skær mørbraden ud i mundrette stykker og kom i en skål sammen med soya, paprika, chili, peber og en lille smule salt.
Stil i køleskabet en halv times tid eller
Sæt risene over at koge 2 dl ris og 4 dl. vand og lidt salt. Lad det koge op og kog videre ved lav varme i 12 min. sluk derefter komfuret og lad hvile i 12 min. Herefter er risene klar til servering.
Imens ristes peanuts til de er gyldne. og sættes til side.
Tænd wok'en ved høj varme, kom en lille smule neutral olie i og svits kødet i 3-5 min. Tilsæt løg skåret i tynde både og grofthakket hvidløg. svits videre i 2 min.
Tilsæt 1/2 dl. vand og en 1/2 tsk. majsmel og lad det tykne i 30 sek. ca.
Anret kødet på et fad eller skåle, kom saften af 1/2 lime henover, de ristede peanuts og til sidst en god håndfuld hakket koriander.
Ser ver ris og limebåde ved siden af.
Autentisk og fuld af smag.
2 Personer.
500g Svinemørbrad
2 store løg
2 spk. tyk soyasauce
1 tsk paprika
1 tsk stærk chili
salt
peber
neutral olie
1/2 tsk. majsmel
1/2 dl vand
50g peanuts
2 dl. basmati ris
koriander
1 lime
Rens mørbraden for sener hinder og fedt, skær mørbraden ud i mundrette stykker og kom i en skål sammen med soya, paprika, chili, peber og en lille smule salt.
Stil i køleskabet en halv times tid eller
Sæt risene over at koge 2 dl ris og 4 dl. vand og lidt salt. Lad det koge op og kog videre ved lav varme i 12 min. sluk derefter komfuret og lad hvile i 12 min. Herefter er risene klar til servering.
Imens ristes peanuts til de er gyldne. og sættes til side.
Tænd wok'en ved høj varme, kom en lille smule neutral olie i og svits kødet i 3-5 min. Tilsæt løg skåret i tynde både og grofthakket hvidløg. svits videre i 2 min.
Tilsæt 1/2 dl. vand og en 1/2 tsk. majsmel og lad det tykne i 30 sek. ca.
Anret kødet på et fad eller skåle, kom saften af 1/2 lime henover, de ristede peanuts og til sidst en god håndfuld hakket koriander.
Ser ver ris og limebåde ved siden af.
Autentisk og fuld af smag.
Kommentarer
Send en kommentar