En lækker varm efterårsret, med masser af smaglige til din kølige aftener.
4 Pers.
1 Hokaido græskar
1 løg (zitaur)
2 fed hvidløg
2 store gulrerødder
4 kartofler
1/4 l madlavningsfløde
1 lime
150g chorizo pølse
1 chili
250g cremefraiche 18%
salt
peber
olivenolie
Skær løg og hvidløg i grovestykker. halver græskaret og rens det for kerner, skær det ligeleds ud i grove stykker.
Gulerødder og kartofler skrælles og skæres også i grove stykker.
Alle grøntsagerne svitses i en stor tykbundet gryde med en god slat olivenolie i ca. 5 min. til græskaret begynder at tage farve.
Hæld ca. 1 liter vand ved så det næsten dækker grøntsagerne.Lad koge ved middel høj varme i 20 min. til alle grøntsagerne er møre.
kom madlavningsfløde ved og smag til med salt og peber, lad koge op og server med sprødstegt chorizo, finthakket chili, og en skefuld cremefraiche.
4 Pers.
1 Hokaido græskar
1 løg (zitaur)
2 fed hvidløg
2 store gulrerødder
4 kartofler
1/4 l madlavningsfløde
1 lime
150g chorizo pølse
1 chili
250g cremefraiche 18%
salt
peber
olivenolie
Skær løg og hvidløg i grovestykker. halver græskaret og rens det for kerner, skær det ligeleds ud i grove stykker.
Gulerødder og kartofler skrælles og skæres også i grove stykker.
Alle grøntsagerne svitses i en stor tykbundet gryde med en god slat olivenolie i ca. 5 min. til græskaret begynder at tage farve.
Hæld ca. 1 liter vand ved så det næsten dækker grøntsagerne.Lad koge ved middel høj varme i 20 min. til alle grøntsagerne er møre.
kom madlavningsfløde ved og smag til med salt og peber, lad koge op og server med sprødstegt chorizo, finthakket chili, og en skefuld cremefraiche.
Kommentarer
Send en kommentar