En super lækker og frisk sommer meny.
3-4 Pers.
Grill Kylling på Rotisserie
1 frilands kylling 1400g
1 løg
1 citron
4 fed hvidløg
barbecue krydderi
salt
peber
olivenolie
Rens og skyl kyllingen indvendigt og udvendigt. Gnid indersiden med friskkværnet peber og salt. Skær løg, hvidløg og citron i grove stykker og fyld kyllingen.
Gnid ydersiden med salt, peber, barbecue krydderi og lidt oliven olie.
Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min. til kødet er fast. Undgå at åbne og lukke for mange gange, da dette vil medvirke til at temperaturen stiger og falder hele tiden.
Spidskåls salat
1 spidskål
1/2 agurk
15 radisser
3 dl. cremefraiche 9%
4 spk. purløg
1 tsk. sukker
1 spk. citron
salt
peber
Snit spidskål i strimler, fjern det indre af agurken og snittes i fine stykker sammen med radisserne, bland det sammen i en skål. Dressingen blandes af cremefraiche, fint snittet purløg, citron og sukker, der smages til med salt og peber.
bland det hele sammen og smag salaten til.
3-4 Pers.
Grill Kylling på Rotisserie
1 frilands kylling 1400g
1 løg
1 citron
4 fed hvidløg
barbecue krydderi
salt
peber
olivenolie
Rens og skyl kyllingen indvendigt og udvendigt. Gnid indersiden med friskkværnet peber og salt. Skær løg, hvidløg og citron i grove stykker og fyld kyllingen.
Gnid ydersiden med salt, peber, barbecue krydderi og lidt oliven olie.
Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min. til kødet er fast. Undgå at åbne og lukke for mange gange, da dette vil medvirke til at temperaturen stiger og falder hele tiden.
Spidskåls salat
1 spidskål
1/2 agurk
15 radisser
3 dl. cremefraiche 9%
4 spk. purløg
1 tsk. sukker
1 spk. citron
salt
peber
Snit spidskål i strimler, fjern det indre af agurken og snittes i fine stykker sammen med radisserne, bland det sammen i en skål. Dressingen blandes af cremefraiche, fint snittet purløg, citron og sukker, der smages til med salt og peber.
bland det hele sammen og smag salaten til.
Kommentarer
Send en kommentar