En lækker kinesisk inspireret ret bestående af stærkt oksekød og søde brioche boller.
Denne opskrift er nem og hurtig hjemmelavet fastfood, med færdiglavede boller, dem kan man naturligvis også selv lave.
Fantastisk som forret eller snack til en barbecue aften.
4 Pers.
Kødet.
800g flanksteak
1 cm. ingefær revet
1 fed hvidløg knust
70g tomatpuré
2 spk. olivenolie
1 tsk. salt
1/2 tsk. sort peber
1 spk. paprika
1 tsk. chilipulver
Bland alle ingredienser godt sammen, til sidst vendes kødet i marinaden så den er helt smurt ind.
træk film over skålen og stil i køleskabet i mindst en time gerne 3-4 alt efter tiden.
Lige inden servering komems kødet på en brandvarm grill, 5 min. på hver side ca. til det er medium. Lad hvile 5-10 min. på et spækbræt.
Skær på tværs af fibrene i 5mm tykke skiver og server straks
Tomat salsa
200g cherrytomater
1/2 bundt persille
1 fed hvidløg knust
2 spk. olivenolie
salt
peber
Skær tomaterne i kvarte og bland med olie og groft hakket persille, hvidløg. Smag til med salt og peber.
Lad salsaen stå at hvile i mindst 30 min. så bliver den dejlig intens i smagen.
Stærke bønner
400g bønner
3 fed hvidløg, knust
1 frisk rød chili, finthakket
salt
peber
raps olie
Start med at blanchere bønnerne i let saltet vand i 3 min.
Kom lidt olie i en wok eller pande og svist hvidløg og chili kort, må ikke tage farve. Vend bønnerne i et par min. smag til med salt og peber og server straks.
Toppings.
8 søde brioche hotdogbrød
5 forårsløg i tynde skiver
50g radisse spirer
2 røde friske chilier, fint hakket
Anretning.
Sæt alle ingredienserne på bordet i små skåle, så man selv samler sin mini hotdog. Brødene halveres, så er de nemmere at spise og man kan tage flere gange.
Skær en slidse i brødet, placer lidt bønner, dernæst kød, salsa, radisser, forårsløg og lidt frisk chili.
Velbekomme
Denne opskrift er nem og hurtig hjemmelavet fastfood, med færdiglavede boller, dem kan man naturligvis også selv lave.
Fantastisk som forret eller snack til en barbecue aften.
4 Pers.
Kødet.
800g flanksteak
1 cm. ingefær revet
1 fed hvidløg knust
70g tomatpuré
2 spk. olivenolie
1 tsk. salt
1/2 tsk. sort peber
1 spk. paprika
1 tsk. chilipulver
Bland alle ingredienser godt sammen, til sidst vendes kødet i marinaden så den er helt smurt ind.
træk film over skålen og stil i køleskabet i mindst en time gerne 3-4 alt efter tiden.
Lige inden servering komems kødet på en brandvarm grill, 5 min. på hver side ca. til det er medium. Lad hvile 5-10 min. på et spækbræt.
Skær på tværs af fibrene i 5mm tykke skiver og server straks
Tomat salsa
200g cherrytomater
1/2 bundt persille
1 fed hvidløg knust
2 spk. olivenolie
salt
peber
Skær tomaterne i kvarte og bland med olie og groft hakket persille, hvidløg. Smag til med salt og peber.
Lad salsaen stå at hvile i mindst 30 min. så bliver den dejlig intens i smagen.
Stærke bønner
400g bønner
3 fed hvidløg, knust
1 frisk rød chili, finthakket
salt
peber
raps olie
Start med at blanchere bønnerne i let saltet vand i 3 min.
Kom lidt olie i en wok eller pande og svist hvidløg og chili kort, må ikke tage farve. Vend bønnerne i et par min. smag til med salt og peber og server straks.
Toppings.
8 søde brioche hotdogbrød
5 forårsløg i tynde skiver
50g radisse spirer
2 røde friske chilier, fint hakket
Anretning.
Sæt alle ingredienserne på bordet i små skåle, så man selv samler sin mini hotdog. Brødene halveres, så er de nemmere at spise og man kan tage flere gange.
Skær en slidse i brødet, placer lidt bønner, dernæst kød, salsa, radisser, forårsløg og lidt frisk chili.
Velbekomme
Kommentarer
Send en kommentar