Et super lækkert tilbehør til sommerens grill aftener.
4 Pers.
1,5kg nye kartofler
1 stor squash
2 fed hvidløg
1 bundt purløg
1/2 bundt persille
1 citron
olivenolie
salt
peber
Rens kartoflerne for urenheder og kog dem med skræl i let saltet vand i ca. 8 min. til de er al dente. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.
Imens skæres squashen på langs i 1 cm tykke skiver, pensle skiverne med oliven olie og drys med en god gang salt. Grill dem 3-4 min. på hver side.
Skær kartoflerne i mudrette stykker, knus hvidløg og bland med kartoflerne sammen med revet citronskal af 1 citron, hakket purløg og persille, 4 spk. olivenolie, salt og peber.
Til sidst skæres squash i tynde skiver og vend med salaten. Smag til med salt, peber og citronsaft
.
1,5kg nye kartofler
1 stor squash
2 fed hvidløg
1 bundt purløg
1/2 bundt persille
1 citron
olivenolie
salt
peber
Rens kartoflerne for urenheder og kog dem med skræl i let saltet vand i ca. 8 min. til de er al dente. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.
Imens skæres squashen på langs i 1 cm tykke skiver, pensle skiverne med oliven olie og drys med en god gang salt. Grill dem 3-4 min. på hver side.
Skær kartoflerne i mudrette stykker, knus hvidløg og bland med kartoflerne sammen med revet citronskal af 1 citron, hakket purløg og persille, 4 spk. olivenolie, salt og peber.
Til sidst skæres squash i tynde skiver og vend med salaten. Smag til med salt, peber og citronsaft
.
Kommentarer
Send en kommentar