En enkel og lækker pastasalat hvor der er plads til rester til næste dags madpakke.
4-6 pers.
500g tørret pasta
2 skalotteløg
300g græsk yoghurt
200g røget skinke
250g cheddar
1 bundt dild
100g ærter
100g majs
1 tsk. dijon sennep
salt
peber
Kog pastaen al dente i let saltet vand, tager ca. 9 min. kom den færdigkogte pasta i en sigte og skyld med koldt vand, så den afkøles og du undgår at den klister sammen.
halver skalotteløget og snit den fint, skinke og cheddar skæres i 2-3mm tykke kvadrater på 1x1 cm. Dilden hakkes fint.
bland løg, skinke, cheddar, dild, ærter og majs med pastaen og den græske yoghurt og sennep.
Smag pastasalaten til med salt, peber og sennep.
Server evt. med friskbagt brød.
4-6 pers.
500g tørret pasta
2 skalotteløg
300g græsk yoghurt
200g røget skinke
250g cheddar
1 bundt dild
100g ærter
100g majs
1 tsk. dijon sennep
salt
peber
Kog pastaen al dente i let saltet vand, tager ca. 9 min. kom den færdigkogte pasta i en sigte og skyld med koldt vand, så den afkøles og du undgår at den klister sammen.
halver skalotteløget og snit den fint, skinke og cheddar skæres i 2-3mm tykke kvadrater på 1x1 cm. Dilden hakkes fint.
bland løg, skinke, cheddar, dild, ærter og majs med pastaen og den græske yoghurt og sennep.
Smag pastasalaten til med salt, peber og sennep.
Server evt. med friskbagt brød.
Kommentarer
Send en kommentar