En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer.
4 Pers.
2 stk. Porre
8 mellemstore kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
1l. grøntsagsfond
1 pk. bacon
1/4l madlavningsfløde 18%
salt
peber
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden.
skræl alle grøntsagerne og skær i mindre stykker, svits løg, hvidløg og porre i bacon fedtet. Efter ca. 5 min. tilsættes kartoflerne og grøntsagsfonden, læg låg på og lad det simre i ca. 30 min. til kartoflerne er møre.
Sluk komfuret og blend suppen til den er lind, føles den for tynd koges den lidt ind, inden madlavningsfløden tilsættes og varmes op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.
Anret i dybe tallerkene, drys bacon og evt. en skefuld cremefraiche og frisk skåret chili.
4 Pers.
2 stk. Porre
8 mellemstore kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
1l. grøntsagsfond
1 pk. bacon
1/4l madlavningsfløde 18%
salt
peber
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden.
skræl alle grøntsagerne og skær i mindre stykker, svits løg, hvidløg og porre i bacon fedtet. Efter ca. 5 min. tilsættes kartoflerne og grøntsagsfonden, læg låg på og lad det simre i ca. 30 min. til kartoflerne er møre.
Sluk komfuret og blend suppen til den er lind, føles den for tynd koges den lidt ind, inden madlavningsfløden tilsættes og varmes op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.
Anret i dybe tallerkene, drys bacon og evt. en skefuld cremefraiche og frisk skåret chili.
Kommentarer
Send en kommentar