Vintervejr er suppevejr og her er et hurtigt bud på en græskarsuppe med hokkaido. Den er lavet med det der var tilgængelig i køleskabet.
4 Pers.
1 hokkaido græskar
2 gulerødder
4 kartofler mellem str.
2 løg
3 fed hvidløg
2 cm ingefær
1/2 tsk spdskommen
1 l hønsefond
madlavningsfløde
salt
peber
olivenolie
Skær hokaido i mindre stykker med skræl, rist af i en gryde. Skræl resten af grøntsagerne, skær i grove stykker kog det hele mørt i ca. 30 min. Blend og tilsæt madlavnings fløde. Smag til med salt og peber.
Pynt af med persille, chili og ristet rugbrød
4 Pers.
1 hokkaido græskar
2 gulerødder
4 kartofler mellem str.
2 løg
3 fed hvidløg
2 cm ingefær
1/2 tsk spdskommen
1 l hønsefond
madlavningsfløde
salt
peber
olivenolie
Skær hokaido i mindre stykker med skræl, rist af i en gryde. Skræl resten af grøntsagerne, skær i grove stykker kog det hele mørt i ca. 30 min. Blend og tilsæt madlavnings fløde. Smag til med salt og peber.
Pynt af med persille, chili og ristet rugbrød
Kommentarer
Send en kommentar