Lækker hverdagsmad på 25 min.
2 Pers.
2 laksefiletter
250g frisk spinat fettuccine.
1 løg
2 fed hvidløg
2 peberfrugter
250 ml. madlavningsfløde 9%
1 dl. hvidvin (kan erstattes med vand)
1 spk. majsmel
1 lime
olivenolie
salt
peber
For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. alt efter størrelse.
Kog pastaen al dente i ca. 5 min. i let saltet vand.
Snit løg og hvidløg groft, svits i lidt olivenolie i en sauté pande, peberfrugterne renses og skæres i grove stykker. Drys en spk. majsmel hen over og bland det godt og kom hvidvin henover og lad koge godt ind.
Tilsæt madlavningsfløde og saft af 1 lime, lad det koge lidt ind og smag til med salt og peber inden pastaen vendes forsigtigt i blandingen.
Server straks og riv evt. lidt frisk parmesan henover.
2 Pers.
2 laksefiletter
250g frisk spinat fettuccine.
1 løg
2 fed hvidløg
2 peberfrugter
250 ml. madlavningsfløde 9%
1 dl. hvidvin (kan erstattes med vand)
1 spk. majsmel
1 lime
olivenolie
salt
peber
For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. alt efter størrelse.
Kog pastaen al dente i ca. 5 min. i let saltet vand.
Snit løg og hvidløg groft, svits i lidt olivenolie i en sauté pande, peberfrugterne renses og skæres i grove stykker. Drys en spk. majsmel hen over og bland det godt og kom hvidvin henover og lad koge godt ind.
Tilsæt madlavningsfløde og saft af 1 lime, lad det koge lidt ind og smag til med salt og peber inden pastaen vendes forsigtigt i blandingen.
Server straks og riv evt. lidt frisk parmesan henover.
Kommentarer
Send en kommentar