Når aftensmaden skal være hurtig og enkel er dette fiskefad den perfekte løsning. Minimal forberedelse og tilberedningen klarer sig selv i ovnen.
4 pers.
800g pangasus fisk (frost)
2 løg
4 fed hvidløg
2 cm. ingefær
1 blomkål
3 gulerødder
1 lime
1 dåse kokosmælk 400ml.
250 ml. madlavningsfløde 9%
1 spk. karry
1 spk. paprika
2 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen
salt
peber
spidskommen
Skær løg i både, hvidløg og ingefær snittes fint. Gulerødderne halveres og skæres i grove stykker, blomkålet brækkes i mindre buketter.Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad og kom en god slat olivenolie, salt, karry, paprika, gurkemeje og spidskommen henover og vend det hele godt. Kom det hele i en forvarmet ovn på intervalgrill ved 200 grader i 15 min.
Imens blandes saften af 1 lime madlavnings fløde og kokosmælk i en skål, når grøntsagerne har stået i 15 min. i ovnen tages det ud og kokosmælk/fløde blandingen hældes hen over. Den frosne fisk placeres oven på det hele, krydr med salt og peber og kom det hele i ovnen i 15 min. yderligere.
Server med ris og evt. naan brød.
4 pers.
800g pangasus fisk (frost)
2 løg
4 fed hvidløg
2 cm. ingefær
1 blomkål
3 gulerødder
1 lime
1 dåse kokosmælk 400ml.
250 ml. madlavningsfløde 9%
1 spk. karry
1 spk. paprika
2 tsk. gurkemeje
1 tsk. spidskommen
salt
peber
spidskommen
Skær løg i både, hvidløg og ingefær snittes fint. Gulerødderne halveres og skæres i grove stykker, blomkålet brækkes i mindre buketter.Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad og kom en god slat olivenolie, salt, karry, paprika, gurkemeje og spidskommen henover og vend det hele godt. Kom det hele i en forvarmet ovn på intervalgrill ved 200 grader i 15 min.
Imens blandes saften af 1 lime madlavnings fløde og kokosmælk i en skål, når grøntsagerne har stået i 15 min. i ovnen tages det ud og kokosmælk/fløde blandingen hældes hen over. Den frosne fisk placeres oven på det hele, krydr med salt og peber og kom det hele i ovnen i 15 min. yderligere.
Server med ris og evt. naan brød.
Kommentarer
Send en kommentar