I denne ret er alle farver taget væk og udfordrer i stedet smagsløgene til at opfange alle smagsnuancerne.
4 Pers.
400g kyllingefilet
1 blomkål
1 løg
2 fed hvidløg
400 ml. kokosmælk (1 dåse)
3 dl. vand
1 hønsebouillon terning
1 glas hvidvin
2 spk. hvidvinseddike eller æblecidereddike
Friskrevet parmesan
1 spk. majsmel
salt
peber
rapsolie
Skær løget i små tern og hvidløget i tynde skiver. Rens og del blomkål i små buketter. Kyllingen skæres i mundrette stykker.
Varm en sauté pande og svits, løg, hvidløg og kylling i en god mængde rapsolie, krydr med lidt salt og peber. tilsæt eddike og lad det koge væk i ca. 30 sek. dernæst tilsættes hvidvin og lader koge lidt ind ved høj varme. Skru ned på middelvarme og tilsæt vand, bouillon terning og blomkål.
Lad simre under låg i ca. 5 min. Imens koges pastaen al denté i en gryde med letsaltet vand.
Tag låget af og tilsæt kokomælk, rør det godt rundt og tilsæt 1 spk. majsmel til at jævne. Rør melet godt ud i retten, kom pastaen ved og en god portion revet parmesan efter egen smag. Smag til med salt og peber.
Anret i dybe tallerkener og pynt af med friskrevet parmesan og lidt peber, evt. et par dråber trøffelolie
Tip!!! ønskes mere farve i retten kan ærter tilsættes og der kan pyntes af med lidt frisk chili.
Kommentarer
Send en kommentar