En lækker sund hverdagsret med masser af smag, fyldt med protein og glutenfri.
4 Pers.
Fyld:
400g kylling
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 broccoli hoveder
2 cm. ingefær
1 spk. paprika
1 tsk. karry
salt
peber
rapsolie
50g revet ost
Æggemasse:
6 æg
3 dl. hytteost
2 dl. cremefraiche 9%
frisk muskatnød
salt
peber
skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie. Dernæst kylling, salt, peber, karry og paprika.
skyl og del broccolien i små stykker og kom ved retten i 3-4 min.
Kom fyldet i en smurt
tærteform ca. 28cm.
Alle ingredienserne til æggemassen piskes godt sammen, muskatnød rives i efter smag og behag, men den kan godt tåle en hel del.
Hæld æggemassen over kyllingefyldet, drys med revet ost og bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 40 min.
Server med en frisk salat.
4 Pers.
Fyld:
400g kylling
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 broccoli hoveder
2 cm. ingefær
1 spk. paprika
1 tsk. karry
salt
peber
rapsolie
50g revet ost
Æggemasse:
6 æg
3 dl. hytteost
2 dl. cremefraiche 9%
frisk muskatnød
salt
peber
skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie. Dernæst kylling, salt, peber, karry og paprika.
skyl og del broccolien i små stykker og kom ved retten i 3-4 min.
Kom fyldet i en smurt
tærteform ca. 28cm.
Alle ingredienserne til æggemassen piskes godt sammen, muskatnød rives i efter smag og behag, men den kan godt tåle en hel del.
Hæld æggemassen over kyllingefyldet, drys med revet ost og bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 40 min.
Server med en frisk salat.
Kommentarer
Send en kommentar