Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder.
4 pers.
500g frisk fettucini pasta
400g kyllinge filet eller inderfilet
1 pk. bacon
1 løg
2 fed hvidløg
2 forårsløg
1 frisk chili
friskrevet parmesan
250 ml. madlavningsfløde 18%
1 spk. mild karry
Start med at skære kyllingen i mundrette stykker, løg og hvidløg snittes fint. Svits kylling og bacon godt i lidt olie, tilsæt derefter karry, løg og hvidløg. Kom fløden ved og lad simre i 5-7 min.
Imens koges pastaen al dente. Tager ca. 4-5 min. i letsaltet vand.
Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden med kyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber.
anret i dybe tallerkener, pynt med finthakket chili og frisk revet parmesan.
Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 15 min.
Velbekomme.
4 pers.
500g frisk fettucini pasta
400g kyllinge filet eller inderfilet
1 pk. bacon
1 løg
2 fed hvidløg
2 forårsløg
1 frisk chili
friskrevet parmesan
250 ml. madlavningsfløde 18%
1 spk. mild karry
Start med at skære kyllingen i mundrette stykker, løg og hvidløg snittes fint. Svits kylling og bacon godt i lidt olie, tilsæt derefter karry, løg og hvidløg. Kom fløden ved og lad simre i 5-7 min.
Imens koges pastaen al dente. Tager ca. 4-5 min. i letsaltet vand.
Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden med kyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber.
anret i dybe tallerkener, pynt med finthakket chili og frisk revet parmesan.
Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 15 min.
Velbekomme.
Kommentarer
Send en kommentar