Grill Salat med - aubergine, peberfrugt og grønne asparges

Sommeren skriger grill og hvad er bedre nu man har startet kullene op end at grille salaten og få den røgede smag frem.


4 Pers.
1 Aubergine

2 Rød peberfrugt

1 bundt grønne asparges

1 portion rucola

100g sorte oliven uden sten

Parmesan

olivenolie

groft salt

Skyl aspargesene, knæk stokken af og kom dem i en pose med en god slat olivenolie og salt. Sørg for at marinere dem godt. Stil til side imens resten klargøres.
Aubergine skæres i 1 cm. tykke skiver på langs, pensl dem med en god mængde olivenolie på begge sider drys salt over.
Skær enderne af peberfrugten og tag kernene ud.
Gril Peberfrugterne møre og skær i tynde strimler. Gril Auberginerne møre på begge sider og skær i tynde strimler på tværs.
Aspargesne skal kun have et par minutter så de stadig er sprøde.
Skyl en god portion rucola og kom i bunden af fadet, kom en lille smule olivenolie over, anret aubergine og peberfrugt. Skær asparges i 2 cm. lange stykker og kom henover sammen med oliven. Drys lidt salt og riv nogle store skiver parmesan henover med en tyndskræller og du har en perfekt salat som tilbehør til grill aftenen.



Kommentarer