Dette er virkelig en lækker måde at spise oksekød på og man kan selvfølgelig selv variere styrken med mere eller mindre chili. Virkelig et godt og sundt måltid her i de kolde vintermåneder.
500g oksekødsstrimler (bov, tyndsteg eller lign.)
1 Løg
2 Fed hvidløg
100g grønne bømmer
70g tomatpuré
1 spk. paprika
1 tsk. tørret chili
2 spk. tyk soya sauce
1 spk. neutral olie
salt
peber
Halver løget og snit i tynde både, hvidløget snittes i helt tynde skiver.
Kødet skæres i tynde strimler.
Kom olie i en brændvamr wok, svits løg, hvidløg og kød kort husk at krydre med salt og peberog svits videre til kødet er brunet af.
kom paprika i bunden af gryden og brænd det kort, derefter tomat puré. Til sidst tyk soya og bønner. Svits i et par minutter og server straks, evt. sammen med denne hvidkåls ret.
Pas på med chilien, alle chilier er forskellig i styrken, så smag på den og spice din ret langsomt op hvis du er i tvivl.
Kommentarer
Send en kommentar