Det bliver ikke lettere at lave friskbagt morgenbrød end dette. Bland ingredienserne imens du laver aftensmad, kom dejen i et par franskbrødsforme, dæk dem til og bag dem så om morgenen når du står op.
Lettere bliver det ikke og kvaliteten og smagen er helt fantastisk..
2 brød
5g gær
500ml vand
20g salt
200g speltmel
200g durummel
200g hvedemel
Bland alle ingredienser forsigtigt sammen i en skål med en dejskraber, fordel dejen i to smurte franskbrødsforme, dæk dem til med plastfolie og et viskestykke. Stil dem lunt til næste dag gerne 12-14 timer.
Tænd ovnen på 230 grader og bag brødene i 20 min.
Brødet er klar til servering på morgenbordet.
Lettere bliver det ikke og kvaliteten og smagen er helt fantastisk..
2 brød
5g gær
500ml vand
20g salt
200g speltmel
200g durummel
200g hvedemel
Bland alle ingredienser forsigtigt sammen i en skål med en dejskraber, fordel dejen i to smurte franskbrødsforme, dæk dem til med plastfolie og et viskestykke. Stil dem lunt til næste dag gerne 12-14 timer.
Tænd ovnen på 230 grader og bag brødene i 20 min.
Brødet er klar til servering på morgenbordet.
Kommentarer
Send en kommentar