Bøfsalat

Lav denne lækre salat af evt. Rester fra dagen før og spis den som en sund hverdagsret med masser af proteiner. Eller hvordan du ellers synes den passer ind i dit måltid.


2 Pers. som hovedret
 
Dressing.
0,5 dl olivenolie
1 tsk sukker
1 tsk balsamicoeddike
Skal af 1 lime
1/2 frisk chili
Salt
Peber

Start med at røre dressingen sammen, kom olie, sukker og balsamico sammen. Riv limeskal i og fint snittet til chili ved. Kom 1/2 tsk. Salt i og et par omgange friskkværnet peber.
Rør grundigt sammen til sukkeret er opløst og lad stå at hvile.



Salaten.

1 salathovede (iceberg er ikke velegnet)
200g oksekød (flanksteak, culotte eller lign)
100g kogte asparges kartofler
10 Cherry tomater
50g tranebær
50g solsikkekerner 

Steg kødet til medium hvis ikke du bruger rester og lad køle af.
Skær salaten i halv grove stykker, halver tomaterne og bland sammen med salat, tranebær og solsikkekerner. Skær kartoflerne i tynde skiver, det sammen med kødet og vend forsigtig rundt med resten af ingredienserne.

Kom lidt af dressingen over med en ske og server resten ved siden af så man selv kan tilføje.
Spis evt. Et godt surdejs baguette til

Kommentarer