En klassisk salat der lige har fået et lille pift, lækkert til en sund aftensmad eller frokost.
4 Pers.
1 Hoved salat (Ikke Iceberg)
1/4 agurk
2 gulerødder
3 blommetomater
1 snackpeber
2 forårsløg
10 grønne asparges
1 dl. majs
3 spk. æblecider eddike
6 spk. vand
1 spk.sukker
4 Kyllingebryst
paprika
olivenolie
salt
peber
Rens kyllingebrysterne, krydr med rigeligt salt, peber og paprika, kom en god slat olivenolie over og gnid med hænderne kryderierne godt ind i kødet.
Kom i ovnen ved 180 grader i 25 min til de er gennemstegt men stadig har masser af saft i kødet.
Knæk enderne af aspargeserne vend dem godt i olivenolie og salt og kom i ovnen i et lille ildfast fad i 5 min.
Tag ud og skær dem i mindre stykker til brug i salaten.
Skræl gulerødderne, riv dem på mandolin eller rivejern, kom i en lille skål sammen med æblecidereddike, vand og sukker og vend det grundigt med gulerødderne.
Lad stå imens salaten forberedes.
Skær salat, tomater og agurk i små passende stykker. Snit forårsløg i fine tynde skiver, bland i en skål med asparges, majs og de andre grøntsager. Til sidst vendes de let syltede gulerødder i, undgå at få for meget væske med.
Lad kyllingen køle lidt af, skær i tynde skiver og bland i salaten.
Sund aftensmad der smager dejlig frisk og lækker. Det kan godt betale sig at bruge gode friske råvarer til denne ret, får den kun til at smage endnu bedre.
4 Pers.
1 Hoved salat (Ikke Iceberg)
1/4 agurk
2 gulerødder
3 blommetomater
1 snackpeber
2 forårsløg
10 grønne asparges
1 dl. majs
3 spk. æblecider eddike
6 spk. vand
1 spk.sukker
4 Kyllingebryst
paprika
olivenolie
salt
peber
Rens kyllingebrysterne, krydr med rigeligt salt, peber og paprika, kom en god slat olivenolie over og gnid med hænderne kryderierne godt ind i kødet.
Kom i ovnen ved 180 grader i 25 min til de er gennemstegt men stadig har masser af saft i kødet.
Knæk enderne af aspargeserne vend dem godt i olivenolie og salt og kom i ovnen i et lille ildfast fad i 5 min.
Tag ud og skær dem i mindre stykker til brug i salaten.
Skræl gulerødderne, riv dem på mandolin eller rivejern, kom i en lille skål sammen med æblecidereddike, vand og sukker og vend det grundigt med gulerødderne.
Lad stå imens salaten forberedes.
Skær salat, tomater og agurk i små passende stykker. Snit forårsløg i fine tynde skiver, bland i en skål med asparges, majs og de andre grøntsager. Til sidst vendes de let syltede gulerødder i, undgå at få for meget væske med.
Lad kyllingen køle lidt af, skær i tynde skiver og bland i salaten.
Sund aftensmad der smager dejlig frisk og lækker. Det kan godt betale sig at bruge gode friske råvarer til denne ret, får den kun til at smage endnu bedre.
Kommentarer
Send en kommentar