Denne lækre salat fungerer fantastisk som tilbehør til en hovedret med oksekød, svinekød eller fugl.
4 pers.
3 pærer (modne)
3 spk. balsamico eddike
50g mandler
2 spk. fint salt
1 frisesalat
2 stk. bøffel mozzarella
Skær pærerne i kvarter, fjern kernehuset og skær dem i fine tynde skiver.
Kom pærerne i et ildfast fad jævnt fordel, hæld balsamico eddike over og kom i ovnen i 15 min ved 150 grader.
Tag pærerne ud og lad dem køle af.
Skru ovnen op til 200 grader.
Kom mandler og salt i et ildfast fad, dæk mandlerne med vand men kun så de lige akkurat er dækket.
Sæt i ovnen i ca. 60 min til vandet er helt fordampet og mandlerne er helt tørre og sprøde.
Sæt til side til anretning.
Skyl og tør salaten, skær i store rustikke stykker anret i et jævnt lag på fad, kom de balsamico bagte pære på, riv mozzarellaen oven på pærerne og til sidst drysses grofthakkede saltmandler henover.
Velbekomme.
4 pers.
3 pærer (modne)
3 spk. balsamico eddike
50g mandler
2 spk. fint salt
1 frisesalat
2 stk. bøffel mozzarella
Skær pærerne i kvarter, fjern kernehuset og skær dem i fine tynde skiver.
Kom pærerne i et ildfast fad jævnt fordel, hæld balsamico eddike over og kom i ovnen i 15 min ved 150 grader.
Tag pærerne ud og lad dem køle af.
Skru ovnen op til 200 grader.
Kom mandler og salt i et ildfast fad, dæk mandlerne med vand men kun så de lige akkurat er dækket.
Sæt i ovnen i ca. 60 min til vandet er helt fordampet og mandlerne er helt tørre og sprøde.
Sæt til side til anretning.
Skyl og tør salaten, skær i store rustikke stykker anret i et jævnt lag på fad, kom de balsamico bagte pære på, riv mozzarellaen oven på pærerne og til sidst drysses grofthakkede saltmandler henover.
Velbekomme.
Kommentarer
Send en kommentar