Weekend på Dragsholm Slot, hygge, gourmet og forkælelse Part 2.

Vel Placeret i spisehuset lige ved siden af det store whisky sortiment var vi klar til husets 3 retters menu som var en del af opholdet.

Det hyggelige og moderne i gammelstil restaurant lokale med en stor bar i midten der delte rummet op og som man også kunne sidde ved og spise hvis man lystede. Billeder på væggen af fisk der spiser andre fisk og andre underlige positurer.Ja stedet gjorde en godt tilpas.Den 3 retters menu i den lidt mere gængse brasserie stil bestod af letrøget ørred med diverse urter og friske rodfrugter. Jordskokker og 3 slags gulerødder.
Hovedretten braiseret og glaseret kalvebryst med grønkål og desserten en yoghurt creme med granite af skovurter og marengs.
Dertil en velkomponeret vin menu.
En god start for weekenden og køkkenet viser virkelig hvad de er i stand til med naturens råvarer og behandler dem med respekt så man får dem i enten rå eller letsyltede udgaver, men smagssammensat så det bare smager rigtigt.
Forventninger til morgendagens tur i slotskøkkenet er tårnhøje.Godmorgen Dragsholm. Så er vi klar til endnu en dag og kan man bede om bedre udsigt at stå op til?

Morgenmaden indtages i Spisehuset og bordene er klargjorte med hjemme lavet æblemost, 2 slags morgenboller, rugbrød og croissant.
En platte med yoghurt, ost hjemmelavet rullepølse og skinke samt marmelade kommer til bordet og et blødkogt æg og ja selvfølgelig kaffe, som den opmærksomme tjener venligt kom og skiftede stempelkanden hvis hun syntes den havde stået for længe og blevet lunken. Lækker detalje der tæller i min bog.Yderst velsmagende morgenbord der i den grad gør at dagen starter godt.

Dagen gik med en tur til København hvor frokosten blev på Fu Wa.
Læs anmeldelsen her på bloggen og sidste del af opholdet på Dragsholm.
Kommentarer