kyllingesalat allá restemad


Efter middagen med gårsdagens kylling (se opskrift)
var der rester og stadig masser af kød på skroget, og dette kød skulle ikke gå til spilde så derfor blev det til en lækker kyllinge salat.
Det er svært at mængde angive til denne ret da det kommer an på hvor meget kylling der er tilovers.
Men udnyt dine ingredienser, se hvad der er i køleskabet og brug de råvarer du kan lide.

Pil al kød du kan få af skroget, er der bryststykker tilovers skæres disse i små stykker og kom i en skål, skær lidt skalotteløg, æble, bladselleri, radisser, tag et par skefulde græsk youghurt eller cremefraiche. Vil man have en lidt federe smagende salat kan man tage lidt mayonaise og komme i også, en så er det ikke så sundt længere.
Smag til med rigeligt salt, peber og mild karry, ønskes vådere konsistens tilsættes mere youghurt, cremefraiche eller mayo.

Server på friskbagt rugbrød (her hjemmelavet), top af med lidt frisk purløg, et drys peber og evt. lidt revet citronskal.
Fantastisk lækker frokost og så er det nærmest gratis hvis du bruger de råvarer du har i haven eller køleskabet.


Kommentarer