Wokstegt kylling med risnudler

Så er det tid til god mad i en fart, fat wokken, dine grøntsager og giv din lokale asiater butik et besøg og få fyldt op i skabene med div. saucer.
Denne ret kan selvfølgelig godt laves uden alle disse forskellige saucer, men de er med til at give retten smag og med få ingredienser er det saucen der får retten til smage af noget.




2 pers.

400g kyllinge filet
4 fed hvidløg
2 løg
2 stk. rød snack pber
2 gulerødder
200g risnudler
1 spk. paprika
2 spk. riseddike
2 spk. risvin
2 spk. tynd soya sauce
2 spk. tyk soya
2 spk. oyster sauce
2 spk. pad thai
2 spk. sweet chilisauce
1 dl. vand
rapsolie
salt peber.

Tag kyllingen og skær den i tynde strimler. Skær grøntsagerne i tynde strimler.
Varm en wok op ved høj varme, kom en god slat rapsolie i og svits, hvidløg, løg og kylling. Krydr med lidt salt, peber og paprika.
Svits gulerødder og snackpeber kort. Tilsæt riseddike og risvin, lad stege kort, dernæst tilsættes resten af saucerne og vand. Lad koge i 5 min. og tilsæt majsmel til at jævne saucen lidt med.

Kog nudlerne i saltet vand til de er nok.

Værsågod, så er der serveret.


Kommentarer