Denne varme suppe kan både fungere som let hovedret eller en god fyldig forret. Den er hurtig at lave, tager ca. 20 min. og smager af rigtig meget.
4 pers. hovedret
1 løg
3 fed hvidløg
700 g frosne ærter
1 forårsløg
3/4 l hønsebouillon
2 dl hvidvin
500 g. cremefraiche 18%
revet parmesan
150 g store rejer
salt
peber
chili
olie
Hak løg og hvidløg i mindre stykker og svits hurtigt i en gryde med lidt olie i. Dernæst hældes hvidvin over og koger lidt ind, inden ærterne tilføjes sammen med hønsebouillon. Kog i 10 min.
kom det hele i en blender og kør det til en jævn masse. Tilsæt 3 spiskeer cremefraiche sammen med parmesanen, kør lynhurtigt på blenderen. Smag til med salt, peber og chili så den lige får lidt kant.
Anret i dybe tallerkener. Kom suppe i med en skefuld cremefraiche i midten med en lille håndfuld rejer ovenpå, drys lidt forårsløg på rejerne riv en lille smule parmesan og et drys peber.
Server.
4 pers. hovedret
1 løg
3 fed hvidløg
700 g frosne ærter
1 forårsløg
3/4 l hønsebouillon
2 dl hvidvin
500 g. cremefraiche 18%
revet parmesan
150 g store rejer
salt
peber
chili
olie
Hak løg og hvidløg i mindre stykker og svits hurtigt i en gryde med lidt olie i. Dernæst hældes hvidvin over og koger lidt ind, inden ærterne tilføjes sammen med hønsebouillon. Kog i 10 min.
kom det hele i en blender og kør det til en jævn masse. Tilsæt 3 spiskeer cremefraiche sammen med parmesanen, kør lynhurtigt på blenderen. Smag til med salt, peber og chili så den lige får lidt kant.
Anret i dybe tallerkener. Kom suppe i med en skefuld cremefraiche i midten med en lille håndfuld rejer ovenpå, drys lidt forårsløg på rejerne riv en lille smule parmesan og et drys peber.
Server.
Kommentarer
Send en kommentar