Hot Buns Aarhus

Ja nu er dette franchise fænomen kommet til Aarhus og skulle da prøves efter en lang dag på kontoret besluttede vi at tage ud at spise og det skulle være lidt let så valget blev Hot Buns i Mejlgade, det stylede og moderne lokale bød en velkommen og det skreg ikke Amerikansk diner som så mange andre burger restauranter hvilket egentlig var meget rart.
Menukortet fungerede også som dækkeserviet og efter lidt studeren på menukortet valgte jeg en Buffalo Fighter Burger, håndskårne fritter, en karljohan remo og en trøffelmayo til fritterne, så er vi da ude i gourmet afdelingen.
Min kone valgte en HB burger med ost og bacon og twister fries. Dertil selvfølgelig en iskold fadøl. Vi valgte groft brød til vores burgere som smagte ganske glimrende okay kød desværre var min bolle lidt tør og uden alt for meget snask i burgeren, hvilket var positivt så blev det desværre lidt tørt, min kone havde derimod ikke noget at klage over. Fritterne var gode og sprøde og karl johan remo og trøffel mayo kan man ikke få nok af.
Med en regning på 396 kr. for 2 burgere med tilbehør samt 3 fadøl er det bestemt overkommelige priser. God stemning, pæne lokaler og opmærksom betjening gjorde denne oplevelse til lidt mere end bare en burger og fadøl.

Kommentarer