Vi fik denne suppe igår og piftede den lidt op med hellefisk, persilleolie og brødcroutoner. Smagte virkelig godt.
Hak løg og hvidløg, svits dem hurtigt i en varm gryde med lidt olie i, kom vinen i og lad den koge ind. Skræl og skær kartoflerne ud i små stykker og pluk blomkålen i små buketter og kom begge dele i gryden.
Kom bouillon i og læg låg på. Kog i 15 min. ved medium varme.
Blend suppen med en stavblender og kom ostesovsen i og smag til med salt og peber. lad koge endnu 5 min. til du har en cremet konsistens. Ønskes en tykkere suppe kog da suppen lidt længere.
Imens laves persilleolien.
Persilleolie.
1 håndfuld persille
2 dl. solsikkeolie
kom persille og olie i en blender og lad den køre i 5-6 min. indtil du har en dybgrøn olie.
Hellefisk.
2 hellefisk filletter
1 citron
olivenolie
salt
peber
krydder filletterne på begge sider med salt peber olivenolie og citronsaft. Læg fisken på en brandvarm pande med lidt olie i, i 3 minutter på hver side
Skær nogle tyndeskiver af noget daggammelt brød og læg dem på en bageplade og kom dem i ovnen under grill på 220 grader i 3-5 min. på hver side.
Anret i dybe tallerkener, kom først suppe i placer fisken i midten og med en teske dryppes persilleolie rundt om fisken og til sidst
Kan også fungere som en glimrende forret så skal portionerne nok bare være lidt mindre.
Velbekomme
4 pers.
Suppe.
1 løg
2 fed hvidløg
4 mellemstore kartofler
1 blomkål
1 glas hvidvin (ikke for sød)
1 l hønsebouillon
3 dl. arla ostesovs 8%
olivenolie
salt
peber
Hak løg og hvidløg, svits dem hurtigt i en varm gryde med lidt olie i, kom vinen i og lad den koge ind. Skræl og skær kartoflerne ud i små stykker og pluk blomkålen i små buketter og kom begge dele i gryden.
Kom bouillon i og læg låg på. Kog i 15 min. ved medium varme.
Blend suppen med en stavblender og kom ostesovsen i og smag til med salt og peber. lad koge endnu 5 min. til du har en cremet konsistens. Ønskes en tykkere suppe kog da suppen lidt længere.
Imens laves persilleolien.
Persilleolie.
1 håndfuld persille
2 dl. solsikkeolie
kom persille og olie i en blender og lad den køre i 5-6 min. indtil du har en dybgrøn olie.
Hellefisk.
2 hellefisk filletter
1 citron
olivenolie
salt
peber
krydder filletterne på begge sider med salt peber olivenolie og citronsaft. Læg fisken på en brandvarm pande med lidt olie i, i 3 minutter på hver side
Skær nogle tyndeskiver af noget daggammelt brød og læg dem på en bageplade og kom dem i ovnen under grill på 220 grader i 3-5 min. på hver side.
Anret i dybe tallerkener, kom først suppe i placer fisken i midten og med en teske dryppes persilleolie rundt om fisken og til sidst
Kan også fungere som en glimrende forret så skal portionerne nok bare være lidt mindre.
Velbekomme
Kommentarer
Send en kommentar